27 Mayıs 2011 Cuma

Enerjik Bakış Sergisi


Benimde bir çalışmam ile katkıda bulunduğum İFSAK-İzocam ortak projesi olan "Enerjik Bakış" sergisi ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz:

İnternet Sitesi :

http://www.enerjikbakis.com/


İzocam “Enerji Verimliliği”ne bu kez sanatsal yaklaşımla vurgu yapıyor. İzocam ve İFSAK (İstanbul Fotoğraf Sinema Amatörleri Derneği) işbirliğinde hayata geçirilen Enerji’k Bakış Sergisi ile farklı meslek gruplarından çok sayıda sanatçı “enerji”ye dikkat çekiyor
“Enerji’k Bakış” sergisinde “Enerji Verimliliği” temalı 100’den fazla fotoğraf ve o fotoğraflardan yola çıkarak yazılmış metinler ve karikatürler ile birlikte bu projeye özel hazırlanmış iki beste, bir kısa film ve bir animasyon film yer alıyor.
Sanat dünyasının önde gelen isimlerinin de destek verdiği sergide, küresel gündem konuları arasında yer alan “Enerji Verimliliği” teması işleniyor. Yetkin Dikinciler, Kadir İnanır, Sunay Akın gibi sanatçıların yazıları ile destek verdiği projede, Feridun Düzağaç, İzzet Kehribar gibi daha birçok isim de fotoğraflarıyla yer alıyor.
Sergi 25 Mayıs – 14 Haziran tarihleri arasında Barbaros Bulvarı üzerindeki İstanbul Modern Sanatlar Galerisi’nde sanatseverleri ağırlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder