7 Eylül 2011 Çarşamba

İFSAK GENÇ FOTOFEST BAŞVURULARI 15 EYLÜL'E KADAR DEVAM EDİYOR...

İFSAK 4. GENÇ FOTOĞRAFÇILAR FESTİVALİ / (15-30 Ekim 2011)
İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK), bu yıl dördüncüsü düzenlenecek GençFotoğrafçılar Festivali için hazırlıklarına başladı. Festival, her sene farklı bir tema ile gençlerefotoğraflarını sergileme fırsatı sunuyor. Festivalin bu seneki teması ”Görü-yorum”.
Fotoğrafın temel unsurlarından, “bakmak” ve “görmek” arasındaki farktan yola çıkarak belirlenenfestival teması, sergilenecek fotoğraflara tekrar tekrar bakmamızı ve her fotoğrafta farklı anlamlarkeşfetmemizi sağlayacak.
İFSAK Genç Fotoğrafçılar Festivali’nin amacı, fotoğrafa gönül vermiş gençlere, fotoğraflarınısergileme imkanı sağlamak..
15 – 30 yaş arası, amatör veya profesyonel fotoğrafçılar, festivalteması çerçevesinde ürettikleri fotoğraflarla katılabilirler.
Festivale üç farklı dalda katılmak mümkün.Bireysel portfolyolarıyla festivale katılmak isteyen katılımcılar, bireysel sergilerini açabilirler; grupolarak festivale katılmak isteyen katılımcılar grup halinde oluşturdukları portfolyolarla grup sergisiaçabilirler; ya da katılımcılar karma sergilerde fotoğraflarını sergileyebilirler.
Festival 15-30 Ekim 2011tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek.
İstanbul’un değişik yerlerindeki onlarca mekan festivalkapsamında kullanılacak. Festivale katılım ücretsiz olup ülke genelinde bütün fotoğrafçıların katılımınaaçıktır.
Gelin, farklı pencerelerden baktığımız karelerde, birlikte yeni anlamlar keşfedelim.
Unutmayın John Berger’in de dediği gibi, herkes bakar ama bazıları görür. Gördüklerinizi bizimle paylaşın.

 İFSAK GENÇ FOTOFEST TANITIM FİLMİ:

http://vimeo.com/27477506

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder