14 Ekim 2011 Cuma

GençFotoFest Başlıyor!

 İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Genç Fotoğrafçılar Festivali 15 Ekim'de açılıyor.
İFSAK tarafından düzenlenen 4.gençfotofest 72 katılımcının 930 fotoğrafıyla cumartesi günü başlayacak. İstanbul'un çeşitli mekanlarında gerçekleşecek olan festivalin açılışı (15 Ekim) cumartesi günü saat 13.00'da İFSAK binasında yapılacak. Ardından Taksim'de yarım saat arayla çeşitli mekanlarda sergiler açılacak. Kadıköy'deki sergilerin açılışları ise (16 Ekim) pazar günü 13.00'da Yazı Kafe'de başlayacak. Sergiler yarım saat arayla diğer mekanlarda da gerçekleşecek. Festivali tüm sanatseverler 15 gün boyunca gezebilecek. Etkinlik ücretsiz. Katılımcılar İFSAK'ta salı ve perşembe günleri fotoğraf gösterileri izleyebilecek. 

Ayrıca cumartesi akşamı Taksim Dogz Star 21.00'da açılış partisi gerçekleşecek. Korteks grubu canlı performans sergileyecek. Açılış Partisi

4.Gençfotofest ekibi festivalle ilgili şunları kaydetti:
Festival açılışı sonrası Taksim'de düzenlediğimiz gezici bir ekibimiz olacak, istenirse bizimle birlikte komşu mekanlar ziyaret edilebilecek. Ertesi gün Kadıköy'de olacağız, orada belirlediğimiz rotada mekanlarda yer alan fotograflar görülecek. Fotoğrafa ilgisi olan herkesi orada görmeyi çok istiyoruz. Fotoğraf ve fotoğrafçı keşfine hazır olun, şimdiye kadar görmediğiniz kareler bu festivalde yer alacak. Hazırlanın bu hafta sonu çok farklı olacak.
Festival 30 Ekim'e kadar devam edecek. Festival sürecinde seçilen en iyi fotoğraflardan oluşan sergi ise kasımın ilk haftası Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde açılacak.
KİŞİSEL SERGİYE HAK KAZANANLAR
Abdullah Agâh Öncül
Adem Kapan
Barbaros Cangürgel
Ece Ali
Engin Eşsiz
Ercan Enterli
Hakan Yeşil
Hasan Kasapoğlu
Kıvanç ŞEN
Mehmet Fatih Yaldız
Sabiha Çimen
Serkan İlgün
Sevra Nihal Ünal
Tuğba Özer
Yasin Akgül
Ziya Kasapoğlu
Anıl Tamer Yılmaz
KARMA SERGİ'YE HAK KAZANANLAR

Aycan Adatepe, Alper Ekmekçi, Anıl Altıparmak, Arda Adnan Kalkan, Aydın Kök, Batuğ Çakır, Bengi Birgili, Berk Duygun, Bilge Sena Öztürk, Çağatay Kalle, Caner Aras, Cihat Caner, DENİZ İYİTOĞLU, Ebru Önbaş, Ebuzer Caner, Efe Çaylak, Emre Olgun, Ergin Yavaş, Erhan Aşık, Esra Keleş, Gamze Akçoru, Gökhan Çiçek, Gönül Bıkım, Gülşah Köse, Güray Özen, Hasan Lütfü Örsdemir, İdris Emen, İlkim Ecem Emre, Irmak Buket Gönül, Melis Karınca, Merve Özkök, Merve Bozcu, Metin Aktaş, Muhsin ATAĞ, Naciye Arafa, Nazım Ender Arslan, Okan Özdemir, Ömer Faruk Güneş, Orhan Murat BAHTİYAR, Ozan Gür, Özgür Turhan, Ragibe Yeşil, Rıdvan Meriç, Sezgin Tunç, Sezin Ersan, Soner ÖZDEMİR, Ufuk Çavuş, Volkan Kaval, Mehmet Yurt
GRUP SERGİLERİNE HAK KAZANANLAR
Kıvanç ŞEN
Onurcan Boz
TED Kayseri Koleji Fotoğraf Topluluğu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder